10.5.2024. 15:31
0
Uspješno okončan program Smart Up-Start Up Hub
Udruženje Building New Lives s ponosom objavljuje uspješan završetak programa edukacije Smart Up-Start Up Hub, čiji je posljednji mentorski susret održan u srijedu, 30. aprila 2024. godine. Ovaj četveromjesečni program opremio je učesnike sa neophodnim vještinama i alatima za postizanje ličnog i profesionalnog uspjeha.
Kroz više od 14 direktnih i online modula, učesnice su stekle rješenja za brojne izazove s kojima se suočavaju u procesu osmišljavanja biznisa, registraciji biznisa, vođenju projekata te upotrebi umjetne inteligencije u skladu sa suvremenim zahtjevima tržišta.

Program je realiziran na hibridan način, okupivši 14 predavača i mentora s impozantnim lokalnim i međunarodnim iskustvima. Važno je napomenuti da je program bio ekskluzivno namijenjen ženskoj populaciji u dobi od 35 do 45 godina, koja se suočava s posebnim izazovima na tržištu rada, a program je uspješno završilo njih četrdeset. 

“Na temelju evaluacije programa, možemo s ponosom istaknuti da smo uspješno ostvarili željene ciljeve. Učesnice su izrazile zadovoljstvo stečenim znanjima i praktičnim iskustvima koja su stekle tokom trajanja programa, a koji nebi bio moguć bez finansijske podrške Federalnog zavoda za zapošljavanje” - izjavila je predsjednica Udruženja BNL, Aida Akagić-Hodžić.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.