26.6.2024. 18:24
0
Srbija na nogama, Piksi će danas dobiti otkaz
Nakon ranog ispadanja fudbalske reprezentacije Srbije s Evropskog prvenstva, ceh će platiti selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi.

Kako prenose srbijanski mediji, Fudbalski savez Srbije, koji mu je nedavno dao novi ugovor do 2026. godine, uručit će otkaz Piksiju.

Srbija je najneefikasnija ekipa prvenstva Evrope. Osvojila je dva boda - poraz od Engleske (0:1), te remiji sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0).

Tokom turnira, a naročito poslije ispadanja, bilo je vidljivo da se Piksi sukobio s pojedinim fudbalerima, prije svih kapitenom Dušanom Tadićem.

Podsjetimo, Dragan Stojković je preuzeo reprezentaciju Srbije u martu 2021. godine kada je predstavljao pravo osvježenje.

Odveo je Srbiju na Svjetsko prvenstvo s prvog mjesta u grupi, u kojoj je bio Portugal. Potom je s njim kao selektorom Srbija otišla i na prvenstvo Evrope.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.