3.7.2024. 17:42
0
Benjamina Karić zvanično kandidatkinja "Trojke" za načelnicu Novog Sarajeva
Općina Novo Sarajevo će i definitivno dobiti novog načelnika ili načelnicu. Kako se ranije i najavljivalo, kandidatkinja SDP-a, a vjerovatno i kompletne trojke, je aktuelna gradonačelnica Benjamina Karić.

Kako saznaje portal "Avaza", Kantonalni odbor SDP-a je predložio kandidata za načelnika i listu za Općinsko vijeće u Novom Sarajevu, a Glavni odbor SDP-a je to potvrdio.

Predsjednik SDP-a Novo Sarajevo i bivši zastupnik u Skupštini KS Samir Suljević će biti nosilac liste za Općinsko vijeće.

Drugo i treće mjesto na listi će zauzeti aktuelni vijećnici u Novom Sarajevu Majda Kalamujić i Armin Handžar.

Četvrti na listi će biti Adnan Sobo, koji radi kao viši referent za obračun plaća u Ministarstvu finansija KS.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.