6.7.2024. 12:55
0
Policija o požaru u Buća Potoku: Gorio Renault Laguna, jutros rađen uviđaj
FOTO: crna-hronika.info
Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopćili su detalje požara u Buća Potoku kojim prilikom je gorio automobil.

- Dana 05.07.2024.godine u 23 sati u ulici Omera Kovača do broja 10, općina Novi Grad, došlo je do požara na putničkom motornom vozilu marke Renault Laguna, bez registarskih oznaka, koje je bilo parkirano na ulici. Na lice mjesta izašli su policijski službenici PU Novi Grad, kao i pripaanici PVB Kantona Sarajevo koji su lokalizovali požar u 23:20 sati. Tom prilikom na vozilu je nastupila materijalna Steta, dok povijeđenih lica nije bilo- saopćeno je iz MUP-a KS.

Telefonom je obaviješten dežumi tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je naložio da se u jutarnjim satima danas na licu mjesta izvrši uviđaj u prisustvu vještaka PPZ-a, te da se poduzmu sve druge potrebne mjere i radnje.

požar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.