25.11.2015. 15:13
1
Severinina sestra nije bila na svadbi: Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život
Rođena sestra Severine Kojić demantovala je medijske napise da je sa suprugom Zdravkom prisustvovala Severininoj svadbi jer, kako kaže, nikada to ne bi učinila iz pijeteta prema žrtvama proteklog rata.
Zdenka je portalu PRessSerbia potvrdila navode koje je prethodno dala pojedinim hrvatskim medijima:
- Tačno je da nismo prisustvovali toj estradnoj šaradi, i nikada to ne bih učinila. Moja sestra je odgajana u duhu katoličanstva, u moralnoj hrvatskoj familiji, a za ovo što sada radi, odgovorni su drugi. Mi smo sahranjivali porodičnog prijatelja, ubijenog zbog čiriličnih tabli u Vukovaru koji je rušen rukom ljudi koji su nas ugnjetavali u užasnom ratu i tokom proteklih 50 godina, a na toj svadbi je tim istim pismom pisalo o Severinino srpskoj svadbi. Rekla sam i ponoviću, užasnuti smo i zgroženi tim činom, i ne želim više uopšte da govorim na tu temu.

Za Slobodnu Dalmaciju, Zdenka je izjavila:

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je vaspitana u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću.

Inače, kako tvrde Severinini bliski prijatelji, pjevačica već godinama unazad nije u dobrim odnosima sa sestrom, kako zbog pjevačke karijere, tako i zbog emotivnih veza sa Srbima. Severinina sestra Zdenka nije željela da komentariše ove navode.

(Prva/Alen Avdić)
 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.