27.3.2016. 13:06
0
"Žao mi je što nisam kćerke mogao upoznati sa Lionelom Messijem"
Barack Obama, predsjednik SAD-a, rekao je da mu je žao što tokom posjete Argentini nije mogao da ispuni želju svojih kćerki, te da ih upozna sa Lionelom Messijem.

Piše: Haris Ahbabović

“Želio sam dovesti svoje kćerke u Buenos Aires kako bi vidjeli ljepotu ovog grada. Također, pošto su već upoznali jednog argentinskog velikana, papu Franju, željele su upoznati i Lionela Messija, ali taj sastanak nisam uspio dogovoriti”, izjavio je Obama, a nekoliko dana kasnije uslijedio je i odgovor fudbalera Barcelone.

“Bio sam iznenađen njegovim riječima. Za mene bi bila velika čast upoznati njega i njegovu djecu. Jasno mi je da bi to bilo komplikovano i ne znam da li je to moguće. Možda je to rekao jer je bio u Argentini. Mogu da kažem da me iznenadio kao i sve ostale”, rekao je Messi.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.