2.4.2016. 18:08
0
Poznata glumica izvršila samoubistvo zbog ljubavi!
Zvijezda indijske serije „Mala nevjesta“ i jedna od najtalentovanijih bolivudskih glumica Pratiša Banerdži u 24. godini izvršila je samoubistvo, a mediji spekulišu da je to učinila zbog ljubavi.

Ljubavna priča bolivudske zvezde Pratiše Banerdži (24) i producenta Raula Radža ličila je na indijsku bajku. Vremenom je postala turbulentna, ali, ko bi pomislio da bi mogla da ima tragičan kraj.

Glumica se objesila u svom stanu u Mumbaju, a našao ju je upravo on. Prošlo je tek nekoliko mjeseci otkako su počeli da planiraju vjenčanje, a on je već postao jedan od osumnjičenih za njenu smrt.

Naime, malo ko je povjerovao, posebno osobe bliske glumici, da je riječ o samoubistvu. Kažu da je bila psihički stabilna osoba, a i prema nezvaničnim informacijama, na vratu nije imala mnogo izražene tragove omče, oči joj nisu bile iskolačene, niti jezik izbačen iz usne duplje, što je uobičajeno za čin vješanja. Pritom, na lijevom obrazu imala je modricu.

Slavni indijski par upoznao se 2013. godine na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. Poslije godinu i po sreli su se u noćnom klubu. Još nekoliko susreta, dugi razgovori, odlično razumijevanje i Pratiša je bila sigurna da je on on čovjek za nju. Ljubavna romansa je počela, bili su nerazdvojni.
 
Na prošlogodišnjem tamičenju u TV realityju poznatih, „Snaga parova“ bili su uzbuđeni i planirali vjenčanje. Čak su na proslavu pozvali i druge slavne parove iz šoua. Izjavili su da je boravak u realityju samo potvrdio njihova uvjerenja da su stvoreni jedno za drugo.

Ali, ne bi se baš reklo. Patrišin „Instagram“ profil svjedočio je o trenucima bliskosti i nježnosti, ali u posljednjih šest mjeseci nove fotografije vjerenika ne samo da su prorijedile, već ih uopšte nije bilo. Posljednja fotografija sa Raulom bila je dan prije ulaska u pomenuti šou.
 
Pratišini prijatelji svjedoče da je u posljednje vreme bila uznemirena, a daje uzrok takvom stanju bio upravo Raul. Priče da ju je ostavio i vjerio se sa drugom. Tu je i izjava Pratišine prijateljice da ju je zvala u petak da bi saznala nešto o Raulovoj bivšoj djevojci, jer je sumnjala da je vara, prenosi Avaz.

Posljednjih sati pojavio se i snimak telefonskog razgovora uplakane i prestravljene Pratišine majke koja glimici Doli Bindri, kćerkinoj prijateljici, saopštava da je Raul u strašnom trenutku bio s Pratišom.
 
Posljednji status lijepe glumice na Whatsappu – "Čak i nakon smrti neću ti okrenuti leđa!" – kao da upućuje na mogućnost samoubistva. Vrlo moguće da je to njena posljednja poruka.

(Anesa Agović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.