3.4.2016. 15:21
0
Poznata glumica se razvodi po treći put
Par je dao zvaničnu objavu povodom špekulacije o razvodu: "Nažalost naša porodica se razdvaja zvaničnim putem, iako smatramo da to našu porodicu ne umanjuje. Razvod može učiniti da se osjećate kao da niste uspjeli, ali na kraju počnete da prihvatate razvod kao dobru ideju da nastavite sa svojim životom."
Uloga u kultnom filmu E.T., proslavila je, a nakon toga samo su redale uloge, neke manje uspješne, a neke koje su je držale u samom vrhu, kao što je uloga u Charlijevim anđelima.

Glumici Drew Barrymore i nije baš išlo tako glatko u životu, sa privatnog aspekta. Tri braka su iza nje, a sada je i njen treći brak je doživio krah. Još od prošle godine se nagađalo kako se par rastaje, ali sada su donijeli definitivnu odluku da se i zvanično rastave, s obzirom da već neko vrijeme ne žive zajedno.

Drew i Will Kopelman, kako tvrde izvori bliski paru uskoro će staviti svoje potpise na dokumente. Ko će dobiti skrbništvo, a ko će kome plaćati alimentaciju, za sada se nije poznato.

"Naša djeca su naš svemir i unaprijed se radujemo da ćemo provesti ostatak našeg života, stavljajući ih na prvo mjesto.", prenosi People.

Anesa Agović
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.