5.6.2017. 22:59
0
Milan Kalinić pred lice pravde u pratnji policije
Glumac i voditelj Milan Kalinić, nije se pojavio na ročište povodom saobraćajne nesreće, pa će pred lice pravde doći u pratnji policije, piše Alo.
Kalinić je primio poziv za ročište koje je bilo zakazano za 11. januar, ali se nije pojavio iz nepoznatih razloga.

Tim povodom, Osnovni sud u Brusu dao je nalog beogradskoj policiji da u prostorije tog suda 17. februara u 13 časova privede Kalinića. Prema riječima Danice Mihajlović, portparola bruskog suda, nalog za privođenje izdat je zato što se Kalinić nije pojavio na ročištu iako je uredno primio poziv.

Krivični postupak protiv Kalinića se vodi u Brusu zato što je 2. februara prošle godine u bruskom selu Dubci izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teže povrede zadobilo dvoje mađarskih državljana.

Alo podsjeća da je Kalinić je u oštroj krivini u selu Dubci 2. februara izgubio kontrolu nad svojim landroverom i tada je prešao u suprotnu traku, gdje se sudario sa drugim vozilom mađarskih registracija u kojem su se nalazili otac, majka, sin i njegova djevojka. Tom prilikom, otac je zadobio povrede unutrašnjih organa, a majka povrede glave, zbog čega su hitno prebačeni u Kruševac. Prema navodima bruske policije, na licu mjesta urađen je alko-test i tada je utvrđeno da Kalinić nije bio pod dejstvom alkohola. Protiv Kalinića policija je podnijela krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, piše Alo rs.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.