30.10.2018. 10:47
0
Glumica i Playboy model se predozirala: Miloš Kovačević zavapio "Pomagaj, Ivana je uzela previše droge"
"Pomagaj, uzela je previše droge", rekao je kratko svom prijatelju Miloš Kovačević, vjerenik Playboy modela Ivane Mlađović (30), kada ju je u subotu pronašao mrtvu pored njega u sobi, prenosi beogradski Blic.

Ivana se predozirala u subotu uvečer u kući svog prijatelja kod kojeg je kobne noći ostala da prespava sa vjerenikom. Miloš Kovačević, koji je takođe kobne večeri konzumirao drogu, pronađen je u nesvjesti kako leži pored nje, prenosi Blic.

Kako je za Alo.rs ispričao otac njihovog prijatelja u čijoj je kući došlo do tragedije, A.N. je zatekao mrtvu Ivanu kada je ujutru primijetio da ne ustaju iz kreveta.

- Došli su na jednu noć, kasno uveče, a kada je trebalo da legnu, ostavio ih je. Posljednji put ih je vidio u kupatilu, pa je otišao u krevet, jer je pretpostavio da će i oni spavati. Međutim, ujutro je Ivana bez znakova života ležala u sobi. Moj sin je pozvao Hitnu pomoć - otkrio je otac A.N.

A.N. je navodno ih je zatekao, a Kovačević je kratko uspio da izgovori: "Pomagaj, uzela je previše droge".

Hitna pomoć je Kovačevića hitno prevezla u bolnicu gdje se ljekari i dalje bore za njegov život, a mogli su samo da konstatuju smrt Playboy modela.

Tijelo nesretne djevojke poslato je na obdukciju, gdje će se nakon toksikoloških nalaza znati tačan uzrok smrti, a kako se sumnja preminula je od velike doze heroina, prenosi Blic.

Otac mladića u čijoj kući je Ivana preminula, rekao je da ne zna odakle se ona i njen vjerenik poznaju sa njegovim sinom, ali da pretpostavlja da su počeli da se druže u bolnici.

Kako je dodao, ne vjeruje da bi njegov sin dozvolio da spavaju u njegovoj kući da je znao da će uzimati heroin.

Preminula Ivana Mlađović je rodom iz Kosovske Mitrovice, i imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", reditelja Radoša Bajića.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.