3.4.2019. 21:20
4
Islamofobični napad Conora McGregora: Izvrijeđao pokrivenu suprugu Khabiba Nurmagomedova
Iako je prije nekoliko dana objavio da prekida svoju karijeru kao MMA borac, Conor McGregor i dalje je veoma aktivan na društvenim mrežama, gdje vrijeđa svoje nekadašnje protivnike u oktagonu, prenosi Avaz Sport.

Piše: Haris Ahbabović

Tako se ponovo obrušio na Khabiba Nurmagomedova, prvaka lake kategorije u UFC-u, ali je ovaj put vrijeđao njegovu suprugu.

Naime, poznato je da je Habib musliman i izuzetno religiozan. Upravo to je kontroverzni Conor iskoristio i na Twitteru objavio fotografiju sa svadbe Khabiba, koji je bio u društvu supruge, koja je, prema islamskim običajima, bila pokrivena.

- Tvoja žena je peškir, napisao je Conor.

Ipak, ubrzo je obrisao ovaj tvit, vjerovatno zbog brojnih osuda koje su stigle na njegov račun.

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.