20.7.2019. 19:40
0
Košarkašica upala u dom svoje djevojke i pretukla je, zaprijetila joj riječima "Dobit ćeš svojih 18 metaka"
Košarkašica LA Sparksa, Riquna Williams, suspendirana je na 10 utakmica nakon što je završila iza rešetaka zbog nasilja u porodici.

Piše: Haris Ahbabović

Ona je, naime, silom ušla u stan svoje partnerice Alkerije Davis i potom je vukla za kosu te više puta udarila šakom u glavu, prenosi Avaz pisanje američkih medija.

Svemu su svjedočila dva muškarca koja su se slučajno našla tu, pa su, kako je kasnije utvrđeno, požurila da pomognu nesretnoj Davis,

Prema izvještaju policije, muškarci su izjavili da im je trebalo čak 10 minuta da odvoje razjarenu Williams od njene partnerice.

- Dobit ćeš svih 18 metaka - povikala je Williams i otišla s mjesta događaja.

Košarkašica je na kraju optužena za provalu u kuću i napad, a liga u kojoj igra (WNBA) također provodi istragu u vezi sa ovim događajem. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.