23.7.2019. 11:02
0
Petra Ecclestone odgodila vjenčanje koje bi trebalo koštati preko 30 miliona KM
Petra Ecclestone, kćerka šefa Formule 1 Bernieja Ecclestona i jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić, odgodila je udaju za bivšeg trgovca automobilima Sama Palmera.

Piše: Haris Ahbabović

Tridesetogodišnja Petra zakupila je cijeli hotel "Four Seasons" na meksičkom poluotoku Baia California, a proslava vjenčanja trebala je potrajati nekoliko dana s početkom 10. augusta u Los Cabosu. 

Iako pravi razlog odgode vjenčanja nije poznat, bogata nasljednica navodno je popustila upozorenjima članova svoje porodice kako žuri s udajom za 33-godišnjeg Palmera, kojeg poznaje tek nešto više od godinu i po, prenosi Avaz.

Prema nekim procjenama, vjenčanje je Petru trebalo koštati čak 15 miliona funti (32,4 miliona KM), od čega je trećina namijenjena samo za muzičke zvijezde koje su trebale nastupiti.  

Inače, Petrino prvo vjenčanje koštalo je oko 12 miliona funti (26,3 miliona KM). Ona se 2011. godine udala u dvorcu Orsini-Odescalchi, nedaleko od Rima, za kontroverznog biznismena Jamesa Stunta.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.