12.8.2019. 9:44
0
Katarina Grujić završila u bolnici, otkazala koncert u Skenderiji
Pjevačica Katarina Grujić nedavno se požalila na svoje zdravstveno stanje i priznala da se loše osjeća, a sada je na društvenim mrežama objavila da zbog toga otkazuje sve svoje nastupe u avgustu.

Ona je dodatno zabrinula sve svoje fanove kada je na društvenim mrežama poručila da otkazuje nastup u Sarajevu zbog zdravstvenih problema i hospitalizacije.

“Dragi moji, zbog zdravstvenog problema i hospitalizacije, nažalost, moje gostovanje u Skenderiji u Sarajevu se otkazuje. Ostali nastupi u avgustu biće isto pomjereni. Uskoro se ponovo družimo da pravimo najluđe žurke”, saopštila je Grujićeva na društvenoj mreži.

U javnosti su se pojavile glasine da je pjevačici opao imunitet, kao i da ima probleme sa bubrezima, a pjevačica je otkrila kako se sada osjeća.

“Hvala vam na brizi, trenutno ne mogu da pričam. U pitanju je ozbiljna infekcija bubrega i sada sam u bolnici, na terapiji do daljnjeg”, rekla je Katarina, piše “Telegraf“.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.