11.9.2019. 14:57
0
Održana komemoracija poznatom reperu
Porodica Grua zavijena je u crno nakon što je reper u ponedjeljak u Zemunu tragično stradao.

Supruga Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju u Domu omladine. Čim je ušla u salu, počela je plakati. 

- Jao, ne mogu ovo da izdržim - rekla je Danica. 

Neutješna supruga popularnog repera nije uspela zadržati suze, pa je sve vrijeme grlila sinove. 

Gruov prijatelj Edin Škorić održao je potresan govor.

- Brate moj. Pored tebe sam shvatio šta je zaista osmijeh, šta su stvarno pobjede i kako da nam svaki novi dan bude nova pjesma, novi stih, nova sloboda, novi život, novi osmijeh, nova pobjeda. Brate moj. Neko je rekao - bojati se smrti gore je nego umrijeti. Ti se nisi bojao. Hrabro si koračao kroz svoj život, pisao svoja pravila i po njima živio. Malo ko ima tu privilegiju u životu. Iskreno, malo ko ima i tu hrabrost. Brate moj - prenosi ALO.

Majka poznatog repera došla je ruku pod ruku s Danicinom majkom. 

Među prvima su stigli Edin Škorić, Boban Rajović, Marko Bulat, Marko iz Sarsa, Marko Luis, Nigor , Marko Đurovski i mnogi drugi.

Cijela sala je plakala i nije mogla da vjeruje da više poznati reper nije među živima. Posljednju počast su mu odali aplauzom, kako prenosi ALO.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.