11.9.2019. 18:11
0
Pri svijesti: Michael Schumacher uspješno operisan u Parizu
Pariški list, koji je ekskluzivno prekjučer objavio da je legendarni vozač Formule 1 tajno primljen u bolnicu "Georges Pompidou", danas javlja iz izvora iz bolnice da je Schumacherova operacija prošla uspješno.

Nijemac, koji je u januaru napunio 50 godina, je bio podvrgnut liječenju matičnim ćelijama koje je obavio vodeći svjetski stručnjak u tom polju doktor Philippe Menasche.

Medicinska sestra koja radi u bolnici je Le Parisienu također izjavila da je Schumacher pri svijesti, prenosi Oslobođenje. 

Podsjetimo, Schumacher je stradao 29. decembra 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama kada je udario u stijenu, nakon čega je operisan dva puta, a skoro pola godine je proveo u indukovanoj komi.



(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.