17.9.2019. 17:35
0
Brad Pitt otkrio zašto odlazi na mise kod Kanye Westa
Hollywoodski glumac Brad Pitt, voli da ide na nedjeljne mise kod repera Kanye Westa.

“Mislim da on radi nešto zaista posebno. To je proslava života, ljudi, zaista je divno”, rekao je Pitt.

Nakon muzičke i dizajnerske karijere, Kanje se upustio i u pastorsku. Kanye, zajedno sa svojom porodicom svake nedjelje drži mise koje karakteriše kombinacija gospela, spiritualne energije i rapa.

Pitt je dva puta prisustvovao Kanyeovim misama.

Glumac je za GQ kazao da je sada u fazi kada želi da sredi svoj život.

“Prošao sam sve. Odrastao sam kao hrišćanin, uvijek propitivao vjeru, a onda sam otišao svojim putem i prozvao se agnostikom. Probao sam i neke duhovne stvari, ali jednostavno se nisam dobro osjećao. Onda sam se prozvao ateistom, želio sam biti buntovnik, ali to nisam bio ja. A potom je sve došlo na svoje mjesto, i shvatio sam da se vraćam na ono da vjerujem, mrzim riječ duhovnost. Jednostavno vjerujem da smo svi povezani”, rekao je Brad, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.