10.12.2019. 8:28
0
Đorđe Balašević poručio fanovima: Nadam se da još uvijek neću dobiti ulicu u Novom Sadu
Poznati srbijanski pjevač Đorđe Balašević se nakon infarkta javio svojim brojnim obožavateljima na Facebooku.

Na Facebook profilu njegove kćeri Bebe pojavio se video snimljen u njihovom dvorištu na kojemu je Đorđe potvrdio da je bio u bolnici četiri dana i da su mu ugrađena četiri stenta.

"Prvi put da su mi nešto stavili, obično mi vade", našalio se Balašević.

"Nisam dobro, nikad više neću biti dobro jer imam sto godina. Međutim, nadam se da još uvijek neću dobiti ulicu u Novom Sadu", kaže Balašević i dodaje da se već neko vrijeme oporavlja u svojoj obiteljskoj kući. Đole kaže da se veseli decembru zbog brojnih rođendana u svojoj porodice i zbog Oliverine knjige koja izlazi ovog mjeseca, prenosi Oslobođenje.





(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.