1.1.2020. 21:10
0
Nataša Bekvalac: Ljubav je jedino u šta vjerujem
Za pop pjevačicu Natašu Bekvalac godina za nama je bila prelomna, jer je prije nekoliko mjeseci i zvanično stavila tačku na turbulentan brak sa biznismenom Lukom Lazukićem.

Ali plavokosa Novosađanka naglašava da 2019. neće pamtiti po tome, već po lijepim stvarima i vjeruje da je takvi trenuci očekuju i u 2020. godini. Atraktivna zvijezda će 14. februara nastupiti u beogradskoj Štark areni, gdje će održati najveći solistički koncert u karijeri, povodom 20 godina rada.

“Već nekoliko mjeseci moja ekipa i ja svakodnevno pripremamo “S.O.S. za ljubav šou”. Ovo je za mene najveći poduhvat, mnogo je tu kreativnog rada, ali i stresa, mnoštvo problema i prepreka koje prevazilazimo. Cio koncert će biti u atmosferi ljubavi i zato smo odabrali ovaj simboličan dan. A tokom nastupa provlačiće se prelijepe poruke koje propagiraju muziku, kao govor duše, dobrotu i ljubav”, kaže Nataša.

Da li ste se poslije svega emotivno “rehabilitovali”, smatrate li da je vrijeme za novu ljubav?

“Svaki stres sigurno ostavlja trag. Ali ne postoji ništa što ljubav ili vrijeme ne mogu da ublaže i saniraju. Nisam ni imala vremena za tugu. Mislim da sam poprilično “neoštećena” i sačuvana. O novoj ljubavi ne razmišljam, jer sve dođe u svoje vrijeme. Ništa se kod mene nije promijenilo, ništa ne planiram, niti očekujem. Samo živim svoj život. Moja loša iskustva su lekcije koje nisu doprinijele tome da se suštinski bilo šta promijeni. Ljubav je jedino u šta vjerujem, a zajednica sa partnerom koji te poštuje i voli je najljepše što može da se dogodi ženi”.

* Ko vam je najveći oslonac u životu?

“Neki kažu Bog, neki smatraju da je to ljubav, a neki kažu energija. Sve je to moj veliki oslonac. Ali i porodica, roditelji i sestre. Imam i predivne prijatelje i ljude sa kojima sarađujem. Važno je da moje okruženje bude zdravo i da su nam slični prioriteti i sistem vrijednosti, da mi je u takvom društvu uvijek prijatno i udobno”.

* Kako vaspitavate ćerke Hanu i Katju?

“Teško mi je riječima da objasnim način na koji ih vaspitavam. Smatram da djeca treba da budu okružena ljubavlju, sigurnošću i bezbrižnošću u porodici. Moje ćerke svakako jesu. Mislim da se djeca rađaju sa karakterom, pa tako i nije svako vaspitavanje pogodno za svako dijete. Njih dvije su potpuno različite, samim tim i način na koji im pristupam, jedino kod ljubavi nema greške. Hana je uvijek bila blage naravi i karaktera, pitoma je rođena. Katja od rođenja ima čvrsti stav, veoma je tvrdoglava i pomalo buntovna. Ali svaka je na svoj način savršena”.

Kako kao majka gledate na odluku suda da Severini Kojić oduzme starateljstvo nad sinom?

“I sama sam imala veoma mučan sudski proces, to je nešto najstrašnije što mi se u životu dešavalo. Kao majka duboko sam potresena, ali uvijek vjerujem u dobro i srećan kraj”, prenosi CDM. 

* Budući da je vaš otac Dragoljub fudbalski trener, da li pratite fudbal ili neki drugi sport?

“Moram da priznam da nikad nisam bila žena kojoj je to pretjerano interesantno. Uz oca i Danila počela sam da simpatišem fudbal i vaterpolo, ali nisam fan”.

Kakva su vam interesovanja mimo muzike?

“Sve što je umjetnost, sfera je mog interesovanja. Još odmalena sam to osjetila. Kroz muziku, na sreću, imam dodir sa ljudima koji vrlo slično osjećaju i razmišljaju kao ja i koji su u raznim sferama umjetnosti. Ta vrsta kontakta i prijateljstava je lek i hrana za moju dušu”.



(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.