31.3.2020. 13:19
1
Đorđe David vodi borbu sa koronom: U ljudima je buknula neka zloba, neki su poželjeli da što prije umrem
Đorđe David, koji se već nekoliko dana nalazi u bolnici jer je zaražen korona virusom i ima upalu pluća, rekao je da, pošto su mu ponovo uradili rendgen pluća, još ima upalu iako je mala i da će trebati bar 14 dana da se sve sanira.

Uradio sam snimak pluća, rezultat je da je sjenka na jednom od plućnog krila manja, ali tu je još upala pluća i realno je da treba još nekih 14 dana da se sanira – rekao je David i dodao:
 
– Znate, osjetio sam oko Nove godine nešto se desilo u ljudima da je buknula neka zloba, ja ovo nikome ne bih poželio. Čak sam dobijao poruke gdje mi ljudi pišu svakakve grozote, čak su mi poželjeli neki da što prije umrem – rekao je David za “Grand news“.

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.