3.5.2020. 20:30
0
Popularni glumac ponovo ljubi: Zaručio se Keanu Reeves
Glumac Keanu Reeves (55), nije imao ozbiljnu vezu već decenijama, a početkom novembra prošle godine sve se promijenilo. Naime, poznati glumac pojavio se s novom djevojkom u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu.

Riječ je o Alexandri Grant (46), koju je Rivs upoznao prije desetak godina. Izgleda kako se prijateljstvo pretvorilo u ljubav, a par se nedavno odlučio za još ozbiljniji korak. Prema pisanju Women's Day, zaručili su se u tajnosti i planiraju vjenčanje.

Navodno se Aleksandra hvalila na jednoj zabavi kako će uskoro „zaploviti u bračne vode“, a veliki prsten na ruci gotovo nikom nije promakao.

Alexandra i Keanu - undefinedFoto: Bored Panda: Alexandra i Keanu
"Aleks je rekla prijateljicama da je Keanu zaprosio u svom domu u Hollywoodu na njen rođendan, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuhao njegov omiljeni kuhar", rekao je izvor za Women's Day.

Inače, Alexandra se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s glumcem je prije desetak godina spojio posao.

Par je skupa sarađivao na Rivsovim knjigama „Oda sreći“ iz 2011. i „Sjena“ koju je objavio 2015. godine. Umjetnica Aleksandra mu je pomogla s vizualima knjige, a on je pisao poeziju. Projekt je bio njena prva knjiga kao umjetnici, a Rivsu prva knjiga kao piscu. Kijanu se svidjelo to kako Grent komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Tačnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu.

"Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti", rekla je Aleksandra u intervjuu za W Magazine.

Dok su neki bili oduševljeni što je Keanu ponovno sretan u ljubavi, drugi su Aleksandri zamjerili što ima sijedu kosu i „izgleda starije od žena svoje dobi“.



(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.