4.5.2020. 21:46
0
Pomirenje Adriane Lime i Marka Jarića?
Dok nečije veze i brakovi prolaze iskušenje zbog izolacije, ima i onih kojima zajednički boravak itekako prija. Brazilska manekenka Adriana Lima i bivši košarkaš Marko Jarić zajedno su sa svojim kćerkama Siennom i Valentinom u izolaciji Miamiju. Karantin je bivšim supružnicima, koji su se razveli 2016. godine, očito, bio prilika da razmisle o svom odnosu i jedno drugom daju šansu.

Lima i Jarić su se vjenčali na Dan zaljubljenih 2009. godine u Wyomingu u Americi. Nakon pet godina braka, u kojem su se rodile dvije djevojčice, rastali su se, da bi razvod okončali u martu 2016. godine.

Uprkos razvodu Adriana i Marko su ostali u dobrim odnosima, što potvrđuje i odluka da zajedno sa svojim kćerkama budu u karantinu. No, šuškanja da su se pomirili, nisu pokrenule samo posljednje fotografije iz Miamia, na kojima se vidi kako par sa kćerkama uživa u vožnji gliserom, već u decembru prošle godine, kada su u tajnosti večerali s porodicom Vlade Divca.


(Nermana Crnčalo) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.