18.5.2020. 21:14
0
Modni biznis bio je suđen Victoriji Beckham
Bivša članica pop grupe „Spice Girls“ i uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham, oduvijek je naglašavala kako je rad u modnoj industriji najviše ispunjava. Otkako je 2008., pokrenula svoj brand odjeće, muzičkoj sceni rekla je zbogom.

Od tada naporno radi na novim kolekcijama za svaku sezonu, a nije je pokolebala ni kriza izazvana Corona virusom koja je pogodila svijet prije tri mjeseca. Victoria je to vrijeme iskoristila kako bi smišljala novu kolekciju, koju će uskoro predstaviti javnosti, a za to je izabrala fotografiju iz ranog djetinjstva. Fotografijom na kojoj kao malena djevojčica pegla na dječjoj dasci za peglanje, Victorija je htjela dati do znanja da joj je modni biznis bio suđen oduvijek.


– Oduvijek sam predodređena za atelijer? – napisala je na društvenim mrežama Beckham, te uporedila nekadašnju djevojčicu i sebe danas u istoj pozi.

Nedavno je slavna 46-godišnjakinja izazvala bijes javnosti svojim poslovnim odlukama. Naime, svojih 30 zaposlenika odlučila je usred krize izazvane pandemijom poslati na plaćeni dopust koji financira britanska vlada putem sigurnosnog fonda za očuvanje radnih mjesta koja su pogođena pandemijom Corona virusa. Da je pak odlučila platiti ih iz vlastitog džepa, bogatstvo njene porodice umanjilo bi se tek za nekih 225 hiljada funti.


(Nermana Crnčalo)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.