24.5.2020. 18:16
0
Jennifer Aniston samo je jednom srela Angelinu Jolie: Šta joj je tada rekla
Jennifer Aniston samo je jednom srela Angelina Jolie, kolegicu zbog koje je ostavio Brad Pitt.

Jennifer i Brad razveli su se 2005., nakon pet godina braka. Ona je u to vrijeme snimala posljednju sezonu "Prijatelja", dok je on s Angelinom snimao "Gospodina i gospođu Smith".  

Netom prije početka snimanja filma, Jennifer je upoznala Angelinu i to na parkingu. 

- Prišla sam joj i predstavila se. Rekla sam da je Brad jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se dobro zabaviti - ispričala je svojevremeno Aniston za "Vanity Fair".

Na njenu žalost, želja joj se i ispunila. Brad i Angelina dobro su se zabavljali do svog razvoda 2015. godine. Da su se pojavili problemi u braku između Jennifer i Brada, bilo je jasno kad su prestali pratiti jedno drugo na premijere i zabave. Tada su se pravdali radnim obvezama, ali nekoliko mjeseci kasnije potvrdili su ono o čemu se šuškalo te podnijeli papire za razvod.

Godinu poslije intervjua koji je Aniston dala za "Vanity Fair", "Vogue" je isto pitanje postavio Anđelini, koja je ranije tvrdila da se nikad nisu upoznale. No tada je promijenila priču.

- Ali... Pitali ste me jesam li ikad upoznala Jennifer i rekla sam ne. Upoznala sam, ali to nije bilo pravo upoznavanje. Prošle smo jedna pored druge, kratko se pozdravile, rukovale. Nije to bilo upoznavanje na kojem smo sjele i popričale - rekla je tada.

Na pitanje bi li htjela tako upoznati Aniston, odgovorila je: "To bi trebala biti njena odluka, ja bih to podržala."

Taj se susret do danas nije ostvario. S druge strane, na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG Jennifer i Brad su se sreli, a njihov susret bio je prilično srdačan i izazvao veliku medijsku pažnju.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.