14.6.2020. 13:42
0
Ronaldova Georgina pokazala kakvo tijelo ima
Zaručnica legendarnog Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez, tokom izolacije je često objavljivala videe u kojima vježba sa slavnim nogometašem. Mnoge je iznenadilo njeno priznanje da je tu naviku stekla upravo u vrijeme pandemije koronavirusa te kako je dotada bilo sram vježbati sa svojim partnerom.

Njen je zaručnik jedan od najboljih sportista na svijetu. Uz Cristiana je Georgina naučila šta znači biti disciplinirana i kako svome tijelu pružiti vrhunski tretman. Danas često vježbaju zajedno, baš kao što su to svakodnevno radili i tokom boravka u izolaciji, no nije oduvijek bilo tako.

Lijepa Argentinka priznala je da se u početku bojala vježbati sa slavnim nogometašem koji je zbog svog predanog vježbanja zaradio status elitnog atlete. Ljepotica je za časopis "Women's Health" otkrila kako joj je Ronaldo pomogao da zavoli vježbanje, ali i kako joj je u početku bilo neugodno vježbati s njim.
Sasvim je razumljivo da Georgina i Cristiano nisu u istoj fizičkoj kondiciji i nemaju iste granice izdržljivosti, zbog čega je radije vježbala sama.


-Vježbala bih kod kuće, kada bi on odlazio na trening u klub, kako bi mogli provoditi više vremena zajedno kada se vrati - rekla je lijepa Georgina koja se za naslovnicu istog časopisa skinula u donje rublje i pokazala kako se trud i rad itekako isplati.

-Vremenom je taj osjećaj iščežnuo i sada volim vježbati s njim. On je postao moja najveća inspiracija i motivacija - iskrena je Georgina koja je od Ronalda mlađa devet godina.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.