17.8.2020. 14:22
0
Adele otkrila tajnu svoje nevjerovatne transformacije
Pjevačica Adele otkrila je da joj je knjiga za samopomoć pomogla da ostvari bolji odnos prema vlastitom tijelu. Na Instagramu je objavila korice knjige Glennon Doyle Untamed: Stop Pleasing, Start Living.

Kako tvrdi, knjiga joj je pomogla da prestane biti pod stresom i počne se osjećati zadovoljno.

“Doista će vam protresti mozak i natjerati dušu da vrišti. Nakon što sam pročitala ovu knjigu, kao da sam se prvi put zaista našla u svom tijelu”, kaže Adele.

Ističe da nije bila svjesna da je isključivo sama odgovorna za svoju sreću i slobodu, ali nakon što je pročitala ovu knjigu, naučila je puno toga.

Adele je nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Simona Koneckog skinula vrtoglavih 45 kilograma. Osim što se pobrinula za mentalno zdravlje, počela je trenirati i podvrgnula se sirtfood dijeti, što je urodilo nevjerovatnom transformacijom, prenosi “Fokus“.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.