16.11.2020. 9:54
0
Proslavila je uloga u seriji "Sulejman Veličanstveni", a sada joj prijeti kazna zatvora od pet godina
Tužilaštvo u Turskoj podiglo je optužnicu protiv glumice Nur Fettahoglu,poznatije po ulozi Mahidevran, prve supruge Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene hit serije.

Tužilaštvo zahtijeva za nju zatvorsku kaznu u trajanju od pet godine. Nur se u ovoj situaciji našla zbog nekretnine. Tačnije, glumica je obnovila kuću svog dede, bez dozvole nadležne općine. Situacija je drastično pogoršana time što je kuća koju je Fettahoglu, renovirala objekat historijskog značaja, pod posebnom zaštitom. Ukoliko tužilaštvo istraje, i dokaže njenu krivicu Nur će završiti iza rešetaka, prenosi Tvexposed.net.


Podsjećamo, izuzetno lijepa i atraktivna glumica, rođena je u Njemačkoj, a od 2006. godine aktivna je turska glumica. Od 2008. do 2011. godine bila je u braku s Muratom Aysanom, ali nakon razvoda vratila je svoje djevojačko prezime Fettahoglu.


Bila je u braku i s Leventom Vezirogluom, a taj brak je 2015. godine okončan za svega 10 minuta, 14 mjeseci nakon spektakularnog vjenčanja. Dva mjeseca nakon razvoda braka, par se izmirio i ponovo vjenčao, a naredne, 2016. godine, postali su roditelji prelijepe djevojčice Elise Guzin nakon dugogodišnje borbe za roditeljstvo. Nur sada uživa u porodičnoj harmoniji i svom poslu, a i izgleda savršeno na pragu pete decenije.



(Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.