2.12.2020. 10:37
1
Kolinda Grabar - Kitarović počela se baviti glumom: Evo u kojoj telenoveli je glumila
Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dobila je ponudu da gostuje u seriji Nove TV 'Dar Mar', koju je i prihvatila, a na setu se, kažu, odlično snašla i dobro zabavila. Epizoda s njezinom cameo ulogom trebala bi biti prikazana već u januaru.

Kako doznaje Jutarnji list, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je glumica na jedan dan i to nakon što je pozvana da gostuje u popularnoj humorističnoj drami koja se prikazuje na Novoj TV, 'Dar Mar'. Snimanje je već odrađeno, a bivša se predsjednica na setu odlično snašla i dobro zabavila.

Zbog ugovora, Kolinda Grabar-Kitarović ne smije o tom angažmanu za sada pričati, no ipak je otkrila Jutarnjem listu kako se provela na snimanju: "Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu".

Inače, serija 'Dar Mar', koju opisuju kao telenovelu, počela se emitirati 5. oktobra, a u seriji glume Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štrljić, Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri i mnogi drugi.

Iako nije poznato kakvu je ulogu dobila Grabar-Kitarović, nagađa se kako bi ona mogla biti povezana s likom djevojčice Linde Grob, jako pametne djevojčice, pomalo starmale, koja se silno želi baviti politikom, a uzor joj je upravo predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, čiji poster ima na zidu svoje sobe.

Inače, Kolinda Grabar-Kitarović jedna je od glavnih zvijezda nove hit serije Pozorište Kerempuh, 'Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)', gdje ju je utjelovila glumica Ornela Vištica.


(Nermana Crnčalo)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.