19.3.2021. 22:01
1
Zdravko Mamić zaplakao tokom intervjua za Face TV: Da joj ispričam koliko sam je volio, da joj ispričam za sve one sitne krađe...
Bivši funkcioner zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, večeras je gostovao u "Centralnom dnevniku" Face TV i tokom razgovora sa Senadom Hadžifejzovićem u jednom trenutku i zaplakao.

Piše: H. Ahbabović

Mamić je govorio o presudi koju je u Vrhovni sud Hrvatske u ponedjeljak većinski potvrdio, a kojom je on osuđen na šest i po godina zatvora. Mamić je vrlo otvoreno govorio o raznim temama, a u jednom trenutku nije mogao sakriti suze.

- Ne plačem ja zbog toga što bih trebao ići sutra u zatvor, ili što me se ovako nepravedno progoni. Ja plačem što mi ne daju da provedem zadnje trenutke života moje majke, u njenom naručju... Da joj ispričam koliko sam je volio, da joj ispričam za sve one sitne krađe, kada sam joj krao iz novčanika, kad sam prodao njen lančić da bi neku djevojku izveo i počastio, da joj kažem "Majko, majko hvala ti za sve" - ispričao je Mamić kroz suze.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.