23.3.2021. 8:37
0
Novinarka objavila neprimjerene poruke koje joj je slavio Branislav Lečić, kojeg je Dajana Štajnfeld optužila sa silovanje
Twitter
Novinarka Hristini Stoiljković objavila je prepisku razgovora sa Branislavom Lečićem, kojeg je glumica Danijela Štajnfeld prijavila da ju je silovao.

Piše: H. Ahbabović

U pitanju je SMS prepiska s porukama koje joj je, kako kaže, slao glumac Lečić.

Naime, kako Hristina tvrdi, Lečić je upoznala tokom snimanja već pomenute emisije, 2019. godine. Nakon njegovog gostovanja, ona počinje da dobija “progoniteljske” poruke koje su joj seemicama stizale od Branislava Lečića, tvrdi voditeljica u svojim objavama.

“Hristina, jer se tako braniš od izazova. Ovo je za mene prelako.”

"Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je rijetka kombinacija”.

Na objavi koju je postavila na društvenim mrežama, ova novinarka je napisala da je riječ o uobičajenom maniru Lečića.

- Prvo Lečićev ustaljeni manir da se postavlja kao da ti čini ogromnu čast što si mu se dopala. A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog sedmicama nije tangiralo pretjerano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora - napisala je ona između ostalog na društvenoj mreži Twitter.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.