18.5.2023. 15:16
0
Paparazzi proganjali Meghan i Harryja dva sata, a sada se oglasila i policija
Meghan i Harry prvi su se put pojavili u javnosti nakon krunidbe kralja Charlesa. Meghan je poslije ceremonije u New Yorku zajedno sa suprugom i majkom Dorijom Ragland je ušla u automobil, kada su ih počeli proganjati paparazzi.

-Policijski odjel New York Cityja pomogao je privatnom timu osiguranja koji štiti vojvodu i vojvotkinju od Sussexa. Brojni fotografi njihov su transport automobilom učinili izazovnim, ali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su na svoje odredište i nije bilo prijavljenih sudara, poziva, ozljeda ili uhićenja, stoji u saopćenju policije New Yorka, a donosi BBC.

Postoje tvrdnje da je potjera uključivala mnoštvo automobila, s nesmotrenom vožnjom uključujući prolazak kroz crveno svjetlo, vožnju pločnikom, blokiranje i vožnju unatrag jednosmjernom ulicom – kao i fotografiranje tokom vožnje.

Dodali su da prisutnost policajaca nije zaustavila potjeru. Gradonačelnik New Yorka, Eric Adams izjavio je da su dva policajca ‘mogla biti ozlijeđena’ i da bi ‘bilo užasno izgubiti nedužnog prolaznika tijekom ovakve potjere’. Buckinghamska palača još ništa nije komentirala, navodi magazin Azra.


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.