22.5.2023. 22:44
0
U 59. godini umro glumac Ray Stevenson
Glumac Ray Stevenson preminuo je u dobi od 59 godina.

Stevenson je bio poznat po filmovima uključujući King Arthur i Punisher, kao i po radu u spin-offu Ratova zvijezda.

Predstavnici sjevernoirskog glumca potvrdili su da je Stevenson preminuo u nedjelju. Nikakvi daljnji detalji nisu odmah objavljeni, objavila je novinska agencija PA.

Stevenson je također glumio u više televizijskih emisija, uključujući i ulogu vojnika Titusa Pulla u BBC/HBO-ovoj seriji Rim od 2005. do 2007., kao i u spin-off seriji za franšizu Star Wars.

Glumio je Porthosa u filmu “Tri mušketira” iz 2011., zajedno s Lukeom Evansom, Matthewom Macfadyenom i Millom Jovovich. Bio je i u “Divergentu” s Kate Winslet i Zoe Kravitz 2014. godine.


(Admir O.)

Glumac
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.