13.8.2023. 8:51
0
I to se desilo: Leonardo DiCaprio konačno sa djevojkom starijom od 25 godina
FOTO: Instagram
Leonardo DiCaprio (48) baš zna da uživa. Osim što je svjetski popularan i ima slavu i moć, konstantno je okružen lijepim i mladim djevojkama.

Svjetski mediji mnogo puta su se bavili temom "zašto Leonardo DiCaprio ne izlazi sa djevojkama starijim od 25 godina", ali gle čuda, desio se presedan.

Slavni glumac uslikan je na odmoru sa rijaliti zvijezdom Arabellom Chi koja ima čak 32 godine, prenosi Avaz.

Paparaci su ih uslikali na jahti dok su krstarili Balearskim ostrvima, a kada su pristali na jednu plažu, ljepotica je uskočila u vodu da se okupa.

Filmska zvijezda je izgledala ležerno u bijeloj majici i bež šortsu, dok je Arabella nosila tanga bikini u leopard dezenu.

Ona je uslikana kada se popela na jahtu, a u prvom planu je bila njena izvajana figura i zategnuta zadnjica.

Inače, Leonardo prema pisanju svjetskih medija planira da krstari oko 8 nedjelja, a sve vrijeme će mu društvo praviti zvijezda "Ostrva ljubavi", prenosi telegraf.rs.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.