30.10.2023. 18:22
0
Dvije namirnice koje Jenifer Lopez nikada ne jede
FOTO: profimedia
Jenifer Lopez dobru liniju, kaže, prvenstveno duguje vježbanju koje nikada ne preskače, ali i zdravoj i raznolikoj ishrani.

Iako ima 54 godine, Jenifer Lopez i daje izgleda senzacionalno, a kaže da je za to zalužna njena posvećenost vježbanju i nutritivno bogatim namirnicama koje redovno jede.

Kako donosi Women’s Health, svakog jutra obavezno popije vodu s limunom koja ubrzava njen metabolizam i podstiče mršavljenje. Za doručak najradije bira grčki jogurt s voćem, dok joj je omiljeno jelo za ručak pileće ili ćureće meso, piše Index.

Ipak, postoje i namirnice koje ne voli pa ih zbog toga nikada ne jede.

Kao što je jednom prilikom za medije otkrio njen lični kuhar Kelvin Fernandez, Lopez ne voli da jede losos i bobičasto voće. Ove namirnice obožavaju članovi njene porodice, ali ih ona ne jede.

“Jenifer voli da jede ribu, ali nikako ne podnosi losos. Kada ga pripremam za njenu porodicu, njoj uvijek posebno moram da poslužim neku drugu vrstu ribe poput brancina ili bakalara“, otkrio je Fernandez. Isto tako, ne voli bobičasto voće, inače omiljeni međuobrok njenih blizanaca.

(Mubina Lj.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.