13.1.2024. 18:17
0
Zdravko Čolić otkrio zašto mu se supruga krije od javnosti: ‘Moja obožavateljica je posjekla nožem po licu’
Zdravko Čolić (72) uvijek se trudio privatni život držati podalje od očiju javnosti, no o jednom incidentu koji se dogodio njegovoj suprugi je ipak progovorio.

Otkrio je kako se njegova supruga Aleksandra, s kojom ima dvije kćerke gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti zbog jednog incidenta, kojeg je izazvala jedna obožavateljica napavši ju nožem, kojim je posjekla po licu: Pjevač tvrdi da će mu taj događaj ostati urezan u pamćenje.

"Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmaknula, ali je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neugodnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti", rekao je Čola u jednom intervjuu.

Nakon toga dodao je i kako je tada sreća u nesreći bila to što njegova supruga nije ljubomorna, pa se time cijela drama brzo završila, prenosi Mondo.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.