8.6.2016. 9:58
2
Poginuli Miloš Trivunčić i Rafaela Marić nakon što su automobilom sletili u rijeku Vrbas
Mladić i djevojka poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila protekle noći na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Jajce, u mjestu Brenica.

Poginuli su Miloš Trivunčić (1996.)  iz Šipova i Rafaela Marić (1994.) iz Gruda, kada je utomobil “golf 2”, kojim je upravljao Ilija Gajanović (1994.) iz Šipova, oko 00.50 sati, slietio s kolovoza u korito rijeke Vrbas.

Uviđaj na  mjesta saobraćajne nesreće obavila je dežurna tužiteljica Okružnog tužilaštva Banja Luka Gordana Radujko, zajedno sa pripadnicima Stanice javne bezbjednosti Mrkonjić-Grad.

Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rješavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, potvrđeno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Fena)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.