22.1.2018. 15:30
4
Edvin Bukvić iz Prijepolja naoružan nožem opljačkao "Mercator", potukao se s dvojicom Sarajlija, pa razbio staklo na policijskom Golfu
Edvin Bukvić (20) iz Prijepolja jučer je prvo opljačkao "Mercator" na Vratniku, zatim se potukao s dvojicom Sarajlija, a onda dok ga je hapsila policija, nogom razbio staklo na zadnjim vratima policijskog Golfa.

Bukvić je, naoružan nožem, opljačkao "Mercator" oko 15.50 sati i pobjegao s neutvrđenom sumom novca. Potom se oko 19.30 sati u ulici Nova Baruthana, također u Starom Gradu, potukao s osobama inicijala K. D. i M. D. iz Sarajeva. Sarajevska policija uhapsila ga je zbog narušavanja javnog reda i mira, te istovremeno došla do saznanja da ga se može dovesti u vezu s pljačkom "Mercatora".

Međutim, prilikom privođenja u službene policijske prostorije, Bukvić je tokom vožnje u policijskom Golfu u ulici Maršala Tita nogom razbio staklo na zadnjim vratima vozila, prenosi Avaz.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.