27.6.2018. 12:44
0
Razbojništva u Sarajevu uz prijetnju pištoljem: Dvije maskirane osobe opljačkale Amko, a onda dvije osobe na Višnjiku opljačkale kladionicu
FOTO: Source.ba / Arhiva
Sarajevskoj policiji u nedjelju su prijavljena dva razbojništva koja su počinjena uz prijetnju pištoljem.

Prvo razbojništvo prijavljeno je u 08,30 sati u ulici Prijedorska, općina Novi Grad Sarajevo, u prodavnici Amko-komerc. Dvije maskirane osobe uz prijetnju pištoljem otuđile su određenu sumu novca, a zatim se udaljile u nepoznatom pravcu.

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Drugo razbojništvo dogodilo se u 11,15 sati u ulici Višnjik, općina Centar Sarajevo gdje su dvije maskirane osobe opljačkale radnicu u sportskoj kladionici “Millenium” uz prijetnju pištoljem. 

Sarajevska policija traga za razbojnicima. 

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.