28.10.2018. 11:18
0
Novi detalji oko ubistva policajaca: Brojni članovi automafijaških grupa su u sukobu i podmeću jedni drugima, Milinković navodno već bio priveden
Njegoslav Milinković je preksinoć privođen te je provjeren njegov alibi. Ništa ne ukazuje da je mogući izvršilac monstruoznih ubistava sarajevskih policajaca, prenosi danas Dnevni Avaz.

Te informacije je iz MUP-a KS otkrio izvor Dnevnog Avaza.

Mnogi članovi automafijaških grupa, prema tvrdnjama Avazovog izvora, su u međusobnom sukobu, tako da se privođenja iskorištavaju da jedni drugima podmetnu krivično djelo te da se riješe konkurencije, a tako zbunjuju i istražitelje.

Istražitelji u Sarajevu i RS traže potencijalne osumnjičene po spisku automafijaša. Radi se o osobama koje su barem jednom ukrale vozilo, kao i ljudima koji su organizirali mafijaške grupe za krađe automobila, piše Avaz.

Podsjećanja radi, u sarajevskom naselju Alipašino Polje - C faza, u petak oko 4.50 sati automafijaši su zasuli rafalnom paljbom iz automatske puške, najvjerovatnije "kalašnjikova", policijsku patrolu, koja ih je zatekla u krađi Golfa 6 bijele boje. Tom prilikom smrtno su stradali Adis Šehović i Davor Vujinović. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.