1.11.2020. 21:49
0
Pucnjava sa smrtnim ishodom u Zenici: Policija traga za osumnjičenim koji se oglasio putem Facebooka
Ubistvo, koje je danas potreslo Zenicu, ali i cijelu BiH, navodno je plod nesretnog slučaja.

Kako javlja portal 072info.com, u pucnjavi je poginuo 35-godišnji D. Barišić. Njega je, prema još nepotvrđenim informacijama iz pištolja, nakon slučajnog opaljenja, ubio njegov prijatelj, 24-godišnjak inicijala H.D.

Prema navodima koje je do sada saopćila policija, u pucnjavi je još učestvovao i 24-godišnji T.A.

Nakon ranjavanja H.D. i T.A. su vozilom marke Peugeot dovezli Barišića pred Kantonalnu bolnicu u Zenici, a potom su pobjegli. Barišić je od povreda zadobijenih od vatrenog oružja podlegao u bolnici.

Policija još uvijek traga za počiniocima ovog zločina.

Portal 072info.com navodi kako se H.D. oglasio putem Facebooka.

- Brate moj; Da ti Allah podari lijepi dženet, da oprosti meni koji sam krivac. Ne postoji robija koju ne bih podnio da te vratim. Tuga i jad deru moje srce, napisao je H.D. na svom Facerbook profilu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.