29.1.2021. 13:58
0
Otac djevojčice koju je na Ilidži napao bijesni pas: Zbog ogromnih ugriza, moje dijete sinoć je hitno operisano
Zbog povreda koje je jučer u poslijepodnevnim satima dobila, kada ju je u sarajevskom naselju Doglodi napao pas, povrijeđena 12-godišnja djevojčica sinoć je hitno operisana na Odjelu hirurgije na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, prenosi danas Avaz.

- Zbog ogromnih ugriza, moje dijete sinoć je hitno operisano. Trenutno je smještena na Odjelu pedijatrije. Sina je jutros supruga vodila u Dom zdravlja Vrazovo na previjenje i pregled. Djeca su još uvijek pod traumom i isprepadana. Strahujemo da od doživljenog stresa ne dobiju još i šećer – rekao je za “Avaz” očajni roditelj.

Kako je kazao, slučaj je prijavio nadležnoj Policijskoj upravi Ilidža kojoj je upravio dostavio dokumentaciju o stepenu povreda kod svoje djece.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.