12.4.2019. 17:42
0
Spasioci tragaju za tijelom četvrte osobe koja je bila u automobilu, radi se navodno o higijeničarki OŠ "Kovačići"
FOTO: Dnevni Avaz
Pripadnici Goreske službe spašavanja pokušavaju da dođu do vozila koje je danas u poslijepodnevnim satima sletjelo u korito rijeke Miljacke, kod tunela Bulozi na putu Sarajevo-Pale, potvrdila je Feni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Ona je precizirala da, dok se ne dođe do automobila, ne može govoriti o stradalim osobama u ovoj teškoj saobraćanoj nesreći.

Dodala je da pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo te sve druge nadležne ekipe koje se nalaze na licu mjesta pokušavaju da se spuste u kanjon Miljacke.

- Tijela se vide u vodi i nadamo se da će prije mraka biti izvučena iz vode - rekla je Stokanović.

Potvrđeno je danas da su smrtno stradale tri uposlenice OŠ "Kovačići", i to pedagogica škole Merima Balta, učiteljica Lejla Sadiković, te bivša direktorcia Alma Čorović. Za sada je nepoznata sudbina četvrte žene koja se nalazila u automobilu, a u pitanju je Mina Kadrić, koja je u školi radila kao higijeničarka.

Spasilačke ekipe, policija i vatrogasci pretražuju korito Miljacke nizvodno, kako bi pronašli tijelo četvrte osobe za koju se vjeruje da je bila u automobilu. Jedan od punktova postavljen je i na Bentbaši.

Za tijelom Emine Kadrić, također uposlenice škole, navodno se još traga. Kako saznaje Oslobođenje, članovi porodica stradalih već su pozvani na identifikaciju tijela smrtno stradalih.

(Fena / Source.ba)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.