3.10.2019. 15:35
0
Objavio snimak obezglavljenog migranta, tvrdi da je pronađen u BiH
Poznati njemački humanitarac Dirk Planert objavio je na svom Facebook profilu veoma uznemirujući video koji su navodno snimili migranti.

Kako je naveo uz postavljeni snimak, radi se o migrantu koji je pronađen u rijeci Korani, u blizini Cazina, na teritoriji BiH.

Na izuzetno uznemirujućem snimku se vidi potpuno go i obezglavljen muškarac.

Niko od nadležnih još se nije oglasio o ovom snimku, te nema zvanične potvrde da se zaista radi o tijelu migranta pronađenom na teritoriji BiH.

"Čovjek je očigledno pokušao ili je već uspio da dođe do Evropske unije. Zašto ne nosi odjeću još uvijek je nepoznato", napisao je Planert uz postavljeni video, prenose Nezavisne.

Snimak nećemo postaviti na naš portal s obzirom da sadrži esktremno uznemirujuće prizore.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.