13.10.2019. 16:37
0
Policija negirala da je uhapsila osobu koja se dovodi u vezu sa ubistvom Lane Bijedić, do sada saslušano više osoba
Iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona negirali su špekulacije o tome da je uhapšena osoba koja se dovodi u vezu s ubistvom Lane Bijedić (19) iz Mostara, prenosi Avaz.

Kako je rečeno za Avaz, i dalje se provode brojne istražne radnje, a do sada je saslušano više osoba u svojstvu svjedoka, što će biti nastavljeno i u narednim danima.

Također, pomno se pregledavaju brojni snimci videonadzora izuzetih s objekata u Mostaru i u Čapljini, a čekaju i na rezultate brojnih vještačenja, među kojima je telefon svirepo ubijene djevojke, kao i njen laptop.

Bijedić je, podsjetimo, ubijena u prošlu nedjelju, nakon što se iz rodnog Mostara udaljila prema Čapljini. Njeno tijelo je pronašao ribar u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.