15.10.2019. 12:02
0
Ovo je Mido Husanović koji je pucao u ljubavnicu Fahiru G. jer je s Bahirom M. otišla na vašar u Puračić
FOTO: avaz
Mithat Husanović (62), osumnjičen da je počinio dva krivična djela pokušaj ubistva i ugrožavanje sigurnosti, dobro je poznat banovićkoj javnosti pod nadimkom Mido i navodnom se bavi privatnim biznisom,.

Podsjetimo, on je izrešetao vozilo Fiat u kojem je bila njegova ljubavnica Fahira G. (54) s drugaricom Bahirom M. (52), svi iz Banovića. 

Pucnjavi je prethodila svađa ljubavnog para, i to nakon što je Mido saznao da je Fahira s drugaricom Bahirom otišla u Puračić na vašar, gdje ih je našao ispod jednog od šatora, a potom su se sve troje uputili ka Živinicama.

- Postoji osnovana sumnja da je Husanović u večernjim satima 12. oktobra 2019. godine ispred jednog ugostiteljskog objekta u naselju Toplice kod Živinica otišao do automobila u kojem su bile njegova bivša vanbračna supruga i njena prijateljica, tražio da s njom razgovara, a kada je odbila, uzeo je pištolj i kroz zatvoreno bočno vozačevo staklo ispalio više metaka kojim je pogodio bivšu suprugu više puta u grudni koš, a njenu prijateljicu u kuk i nanio im tjelesne povrede – navodi Admir Arnautović, portparol Tužilalštva TK, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.