16.10.2019. 14:07
0
Vozač u sivom Golfu i dalje bježi od policije: Pojavile se informacije da je vozilo navodno ukradeno i korišteno tokom pljačke
FOTO: Dnevni Avaz
Nakon opsežne policijske potjere na području Lepenice kod Kiseljaka, tokom koje je blokirano nekoliko naselja, prema nezvaničnim informacijama vozač sivog Golfa IV za kojim su tragali pobjegao je policiji, prenosi Avaz.

Zaobišao je sve patrole policija u Srednjobosanskom i Kantonu Sarajevo koje još uvijek tragaju za njim.

Policija još ne zna je li riječ tek o pijanom vozaču ili neregistriranom automobilu, a prema nekim informacijama postoje indicije koje to vozilo, navodno ukradeno, povezuju sa pljačkom bankomata u Kreševu i još nekim djelima, prenosi danas Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.