4.11.2019. 9:49
0
Nesreća u Jajcu: Pijan se BMW-om zakucao u semafor
U noći s nedjelje na ponedjeljak, oko 1.45 sati, u ulici Kulina bana u Jajcu, u neposrednoj blizini prodavnice „Crvena jabuka“, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj, srećom, nije bilo povrijeđenih.

Do nesreće je došlo kada je BMW, kojim je upravljao A. A. (23) iz Jajca, usljed velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i udario u semafor na jednoj od najprometnijih jajačkih raskrsnica. Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta, dok je uništen semafor.

- Nakon dojave, pripadnici Policijske uprave Jajce izašli su na lice mjesta. Uviđajnim radnjama utvrđeno je da je A. A. bio pijan. Alkotestirsanjem smo ustanovili da se kod vozača u krvi nalazi 2.02 promila alkohola. Vozač je priveden i zadržan do otrežnjenju u prostorijama PS Jajce - rekao je Bare Pršlja, načelnik PU Jajce, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.