19.11.2019. 12:30
1
Oglasio se otac koji je prijetio pištoljem: KCUS želi bolest i problem mog djeteta svesti na personalni sukob Denisa i menadžmenta
Denis Smajlović, roditelj bolesnog djeteta, vatrogasnim pištoljem je prijetio doktoru Edi Hasanbegoviću, šefu Klinike, zahtijevajući izmještanje djeteta na liječenje u inozemstvo, oglasio se na svom Facebook profilu.

“Dragi prijatelji i svi vi koji ste mi proteklih dana, pružali podršku. Osjećam potrebu da vam se svima još jednom zahvalim i poželim vama i vašim porodicama, puno zdravlja i sreće u životu.

U kontekstu svih prethodnih dešavanja želim da istaknem trenutnu situaciju moje kćerke koja se trenutno nalazi u Turskoj i neizvjestan je povratak u BiH, zbog nemogućnosti ili neprofesionalnosti KCUS u Sarajevu da liječi i obezbijedi adekvatnu terapiju za moju kćerku.

Stoga želim sve vas zamoliti, da pokušaj menadžmenta KCUS, koji žele bolest i problem mog djeteta svesti na personalni sukob Denisa Smajlovića i menadžmenta KCUS, a pri tome ni u jednoj izjavi ne izraze brigu i empatiju prema djetetu i naročito zanemarujući zakletvu kojom su obavezni pružiti liječničku pomoć bez obzira na okolnosti i o kome se radi,a taj čin povlači krivičnu odgovornost.

A čin postupak i djelo Denisa Smajlovića neka bude predmet Tužilaštva. “Dijeli te ovo, prenosi Oslobođenje.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.