20.11.2019. 12:22
0
Svjedok pucnjave: Čula su se dva hica, a onda ženski vrisak
Prema riječima uposlenih u radnjama i kafićima na Baščaršiji, u ulici Kundurdžiluk jutros su se čula dva pucnja.

Ranjena je 42-godišnja Melisa Mešić. Išla je na posao kad je upucana. Mešić je sekretarica u firmi "Gratex", koja se nalazi u ulici Kundurdžiluk 14.  Uspjela je doći do obližnjeg kafića „Havana“ i tu sjela te kratko kazala: "Ne mogu više."

Prisutni su zvali Hitnu pomoć pa je odvezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Ne znaju se motivi, a policija još nije uhvatila muškarca koji je ranio ženu.

Očevici su rekli da je ranjena u leđa i nogu.

Među svjedocima jutrošnje pucnjave je i uposlenik „Pirates puba“.

- Kuhao sam kafe, bila su dva pucnja, čuo se ženski visak. Izašli smo iz kafića i vidjeli smo ženu na podu kako leži - kazao je konobar „Piratesa za Avaz..

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.