21.11.2019. 10:00
0
Policija ga zaustavljala, a on ih ignorisao: Vozeći Passat sletio sa ceste, policija mu u automobilu pronašla hiljade pakovanja cigareta
FOTO: Dnevni Avaz
Trebinjska policija oduzela je od M.J. oko 5.000 pakovanja cigareta, prenosi Avaz.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Trebinje, jučer su policajci pretresom Passata, kojim je upravljao M. J., pronašli cigarete.

- Policajci su oko 18 sati na magistralnom putu M1-118 u mjestu Staro Slano kod Trebinja pokušali zaustaviti i kontrolirati Passat. Vozač se oglušio o naredbe policajaca te se vozilom udaljio u pravcu Ljubinja. U mjestu Dračevo kod Trebinja, usljed neprilagođene brzine uvjetima i stanju puta, izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s kolovoza. Policajci su vozača, došavši na mjesto događaja, stavili pod kontrolu – saopćeno je iz PU Trebinje.

M.J. se sumnjiči za krivično djelo nedozvoljena trgovina.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.